Ingrediente necesare:
- 500 g ciuperci Champignon
- 300-400 g carne fiartă de pui
- 1 ceapă
- 100 g cașcaval ras
- Ulei pentru prăjit și pentru uns tava
- Sare și piper după gust
- Verdeață după gust
Mod de preparare:
Spălăm bine ciupercile și le uscăm cu prosoape de hârtie. Îndepărtăm piciorușele și mărim un pic diametrul adânciturii din pălării, cu o linguriță.
Tocăm mărunt ceapa și o prăjim într-o cantitate mică de ulei încins, timp de 1-2 minute sau până se înmoaie și devine transparentă.
Tocăm mărunt piciorușele și bucățile rămase de ciuperci și le adăugăm peste ceapă. Adăugăm și sare, amestecăm și prăjim totul împreună timp de 2-3 minute sau până se evaporă lichidul lăsat de ciuperci.
Mărunțim carnea fiartă de pui și o adăugăm în tigaie. Amestecăm și gătim totul împreună pentru încă 2-3 minute după care condimentăm umplutura cu piper și o luăm de pe foc.
Umplem ciupercile cu umplutură și le punem într-o tavă unsă cu ulei. Acoperim fiecare ciupercă cu cașcaval ras și dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 20 de minute.
Ulterior, le transferăm pe un platou și presărăm verdeață tocată deasupra lor.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post