Rețete Culinare
joi, mai 19, 2022
Rețete Culinare
No Result
View All Result

Smântână, câteva ouă și făină – Plăcintă pufoasă, delicioasă, aerată

Smântână, câteva ouă și făină – Plăcintă pufoasă, delicioasă, aerată

Ingrediente:

  • 225 g făină
  • 375 ml smântână
  • sare
  • 1/2 linguriță oțet
  • 1/2 linguriță bicarbonat
  • 3 ouă
  • 3 linguri ulei
  • 150 g cașcaval

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm smântâna, uleiul și amestecăm bine.

2. Treptat, adăugăm făina cernută, sarea, bicarbonatul de sodiu stins în oțet și amestecăm foarte bine.

3. Tapetăm o formă de copt și turnăm jumătate din cantitatea de aluat. Pe deasupra, așezăm un strat de cașcaval dat prin răzătoare. La final, turnăm aluatul rămas.

4. Coacem plăcinta la temperatura de 180 de grade, timp de 50 de minute.

Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Melcișori de casă cu cremă de vanilie – Melcișori fragezi și aromați, moi și delicați
Noutăți

Melcișori de casă cu cremă de vanilie – Melcișori fragezi și aromați, moi și delicați

Ruladă Aperitiv cu piept de pui, bacon, ciupercuțe și cașcaval – Rețetă gustoasă și savuroasă
Noutăți

Ruladă Aperitiv cu piept de pui, bacon, ciupercuțe și cașcaval – Rețetă gustoasă și savuroasă

Ciupercuțe Aperitiv – Se prepară din 500g ciuperci champignon, 300-400g carne pui, 1 ceapă, 100g cașcaval, sare și verdețuri
Noutăți

Ciupercuțe Aperitiv – Se prepară din 500g ciuperci champignon, 300-400g carne pui, 1 ceapă, 100g cașcaval, sare și verdețuri

Cel mai bun aluat pentru cornulețe, tarte, pateuri, plăcinte și alte bunătăți – Aluat cu drojdie, foarte pufos și foarte aerat
Noutăți

Cel mai bun aluat pentru cornulețe, tarte, pateuri, plăcinte și alte bunătăți – Aluat cu drojdie, foarte pufos și foarte aerat

7 lucruri pe care trebuie să le știe orice băutor de cafea
Noutăți

7 lucruri pe care trebuie să le știe orice băutor de cafea

Semințele care hrănesc creierul, desfundă vasele de sânge și curăță colonul
Noutăți

Semințele care hrănesc creierul, desfundă vasele de sânge și curăță colonul

Next Post
Ador această rețetă, nu rămâne nimic în tavă pentru a 2-a zi – Budincă de dovlecei cu carne tocată și roșii

Ador această rețetă, nu rămâne nimic în tavă pentru a 2-a zi - Budincă de dovlecei cu carne tocată și roșii

Discussion about this post

RECOMANDĂRI /SUGESTII

Zarzavat pentru ciorbă – Rețetă nemaipomenit de gustoasă, vitamine la borcan
Noutăți

Zarzavat pentru ciorbă – Rețetă nemaipomenit de gustoasă, vitamine la borcan

Cel mai bun aluat pentru cornulețe, tarte, pateuri, plăcinte și alte bunătăți – Aluat cu drojdie, foarte pufos și foarte aerat
Noutăți

Cel mai bun aluat pentru cornulețe, tarte, pateuri, plăcinte și alte bunătăți – Aluat cu drojdie, foarte pufos și foarte aerat

Melcișori de casă cu cremă de vanilie – Melcișori fragezi și aromați, moi și delicați
Noutăți

Melcișori de casă cu cremă de vanilie – Melcișori fragezi și aromați, moi și delicați

Ai copilărit în anii ’80? Îți mai aduci aminte cu ce era sendvişul pe care îl luai la școală?
Noutăți

Ai copilărit în anii ’80? Îți mai aduci aminte cu ce era sendvişul pe care îl luai la școală?

Ador această rețetă, nu rămâne nimic în tavă pentru a 2-a zi – Budincă de dovlecei cu carne tocată și roșii
Noutăți

Ador această rețetă, nu rămâne nimic în tavă pentru a 2-a zi – Budincă de dovlecei cu carne tocată și roșii

Rețeta care îți va aminti de copilărie – Înghețată de casă, din doar 2 ingrediente
Noutăți

Rețeta care îți va aminti de copilărie – Înghețată de casă, din doar 2 ingrediente

  • Politica de confidențialitate

© Textele, imaginile și materialele video care alcătuiesc conținutul acestui site (și drepturile de autor ale acestora) aparțin deținătorului site-ului pe care vă aflați. Copierea și diseminarea lor pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc.), în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).

No Result
View All Result
  • Politica de confidențialitate

© Textele, imaginile și materialele video care alcătuiesc conținutul acestui site (și drepturile de autor ale acestora) aparțin deținătorului site-ului pe care vă aflați. Copierea și diseminarea lor pe orice suport (publicații online sau scrise, broșuri, cărți etc.), în lipsa acordului scris al deținătorului, se vor pedepsi conform legii în vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe).